Category: Bărbat

Ce suplimente să alegeți pentru a vă asigura că antrenamentele au un efect mai bun? Dacă este necesar să se utilizeze toate tipurile de aditivi? Vedeți ce suplimente ar trebui să utilizeze fiecare antrenor.

Există multe suplimente de orice fel pe piață. Producătorii de nutrienți asigură funcționarea fiecăruia dintre alimentele lor, de la vitamine, datorită nutrienților pentru a suplimenta dietele, terminând cu tot felul de stack ‘ ah care conțin un complex de chiar și câteva zeci de componente. Trebuie să luați toate aceste suplimente? Totul depinde de obiectivele pe care le puteți – cu toate acestea, există mai multe suplimente, a căror utilizare va fi universală pentru toată lumea.

Ar fi minunat să poți să colectezi ierburi proaspete în fiecare zi în zori, să scoți uleiuri din ele și, în conformitate cu o procedură complexă, să gătești infuzii valoroase. Din păcate, ca de multe ori nu avem nici timp, nici dorință pentru activități care necesită cunoștințe noi (adesea complexe) și dedicarea unei cantități mari de timp. Merită să folosiți suplimente alimentare, care au șansa de a îmbogăți cu adevărat dieta noastră. Este foarte important ca sursa din care se ia suplimentul și încrederea în Producător. Dacă relația este disponibilă sub formă de medicament, medicament, pune – l în loc de supliment-producția de droguri diferă de la completarea altor reguli de frământare, dar, de asemenea, necesitatea de a confirma eficacitatea și conținutul substanței active în medicament. Șansele de a cumpara un supliment cresc, dacă aditiv vine din fabrica, are dreptul la producția de medicamente – arata la fel ca și medicamentele și Suplimentele sunt fabricate pe aceleași mașini, în același loc, de sub mâini aceleași (de înaltă calificare) a salariaților.

Cu toate acestea, amintiți-vă unul! Fără o dietă adecvată și un antrenament, cumpărarea și utilizarea unei tone de suplimente se poate dovedi a fi o scădere a banilor.

Suplimentele sunt rele și ineficiente?

Nu! Mai ales dacă le-ați ales în mod deliberat ca un unghi de origine, supliment, și verificați dacă apare: necesitatea reală(apariția deficitului sau riscul crescut) și sensul (justificarea științifică care confirmă eficacitatea) suplimentarea componentei menționate.

Ce merită completat?

Ceea ce vă lipsește, adică suplimentele care completează deficitul ca urmare a dietei – uneori deficitul va fi cauzat de un loc de trai folosit uneori de o dietă (cum ar fi vegană), uneori o afecțiune fiziologică în care nevoia de componente individuale se modifică (cum ar fi sarcina), poate provoca malabsorbție. Înainte de a începe recepția, merită să citiți despre consecințele deficienței componentelor individuale și să verificați cât de multe dintre ele sunt prezente în cazul nostru. Pentru aceasta, unele suplimente ar trebui să ia în considerare fiecare Polonez:

MAGNEZIU ȘI POTASIU

După cum știți, ele îndeplinesc un rol extrem de important în corpul uman. Magneziul este responsabil pentru funcționarea normală a sistemului nervos, care poate fi supra-încărcate atenția asupra stresului sau un antrenament foarte intens. În plus, are grijă ca organismul să asimileze toate componentele principale din proteinele, carbohidrații și grăsimile consumate. Datorită magneziului, corpul tău va mânca perfect. Potasiul, la rândul său, reglementează întreaga economie a electrolitului. Este un electrolit important care transportă încărcături electrice. Se găsește în sânge, în celule și în spațiul intercelular. Potasiul reglează tensiunea arterială, rinichii și întreaga economie a echilibrului apei al organismului, precum și pH-ul și presiunea osmotică. În plus, potasiul oferă celulelor o aprovizionare cu substanțe nutritive, elimină produsele metabolice dăunătoare și se asigură că sistemul nervos funcționează fără plângeri.

Vitamina D3

Deficitul acestei vitamine la polonezi este obișnuit datorită accesului limitat la lumina soarelui, sub influența căruia are loc sinteza acestei vitamine în piele. Este aproape imposibil să acoperiți nevoile cu o dietă, ducând la deficiențe profunde și foarte frecvente. Se recomandă preventiv să luați aproximativ 2000 unități / zi , în special în perioada octombrie-aprilie. În plus, merită să ne amintim că vitamina D3 acționează mai bine în prezența vitaminei K2-MK7. Vitamina K2 se numește. „purtător” de calciu, care este absorbit cu ajutorul vitaminei D3 și „aduce” la oase și dinți, în timp ce previne depunerea de calciu în artere sub formă de plăci aterosclerotice.

ULEI DE PEȘTE

O sursă de acizi grași omega-3 EPA și DHA, care sunt prea rare în dieta tradițională poloneză-chiar dacă mâncăm pește, rareori avem acces la acele omega-3 cu adevărat bogate

Prefer Tran lichid-din păcate, nu pentru gust, ci pentru rezistența omega-3 conținute în acesta, care sunt protejate în plus de sticlă întunecată a sticlei. Omega-3-urile sunt sensibile la lumină, deci dacă cumpărați un Tran încapsulat, depozitați-l într-o cutie într-un loc întunecat pentru a minimiza pierderile.

Consumul de acizi grași omega-3 este dovedit a ajuta la accelerarea metabolismului, stimulând în același timp procesul de origine termo-termică (procesul de producere a căldurii prin grăsimea stocată). Utilizarea regulată a acestui supliment va ajuta la obținerea mai multor zaharuri din carbohidrații consumați și vă va ajuta să le depozitați în celule sub formă de glicogen. Acizii grași omega-3 pot contribui, de asemenea, la circulația sângelui, asigurând transportul nutrienților cum ar fi proteinele și carbohidrații. Aplicarea omega-3 în cantitățile potrivite în timpul reducerii grăsimii sau a acumulării în masă poate aduce multe beneficii.

L-CARNITINA

L-carnitina este un compus care atenuează efectele îmbătrânirii corporale, printre altele, oboseala cronică orazjeden din cele mai studiate medicamente pentru pierderea în greutate. Această substanță crește potențialul mitocondriei pentru arderea grăsimilor. Ea este responsabilă pentru transportul acizilor grași-transportă grăsimea în mitocondriile, oferind energia utilizată în timpul sportului. O altă proprietate importantă a L-carnitinei este participarea la metabolizarea carbohidraților și a aminoacizilor ramificați. Această substanță reglează activitatea hormonilor, cum ar fi hormonul tiroidian sau testosteronul. Suplimentarea cu acest produs îmbunătățește funcționarea vaselor de sânge și ameliorează deteriorarea care apare în organism.

Creatina

Creatina este cel mai eficient supliment pentru a sprijini organismul în timpul antrenamentelor de forță. Se dovedește că administrarea de creatină contribuie la creșterea energiei, astfel încât antrenamentele să se facă la o intensitate mai mare. În plus, creatina crește volumul celulelor musculare și crește sinteza proteinelor în organism. Creatina este prezentă în alimente, dar numai în cantități mici. Prin urmare, suplimentul de creatină ar trebui să fie în „meniul” fiecărei persoane care exercită fără decalaj.

PROTEINE DIN ZER

Proteina din zer este cel mai bine vândut supliment din lume. Nu este nimic surprinzător în acest sens, deoarece proteina din zer uscat este suplimentul perfect al dietei. Suplimentul proteic este o sursă completă de proteine, ceea ce înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali. În funcție de deficitul de proteine din dietă, este necesar să se consume înainte de mese sau între mese. În plus, datorită absorbției rapide în organism, se recomandă utilizarea șeicului proteic imediat după trezire și imediat după antrenament. Utilizarea nutriției proteice nu este totuși o necesitate – furnizăm proteine sub formă de zer atunci când nu putem furniza suficientă proteină cu alimente. Asigurați-vă că nu exagerați cu furnizarea acestui macronutrient în organism. Persoana medie simulator, la sala de sport, necesită 2-2,5 grame de proteine pe kilogram de greutate corporală.

VITAMINE ȘI MINERALE

Cu toate acestea, vitaminele și mineralele nu sunt un supliment standard, dar sunt necesare pentru buna funcționare a corpului. Persoanele fizice active au cerințe mai mari pentru aprovizionarea cu vitamine și minerale decât iubitorii de stil de viață sedentar. Deficit de vitamine și minerale în organism poate duce la o performanță mai mică și lent de creștere musculare. Ei îndeplinesc multe funcții în organism, iar cele principale sunt: îmbunătățirea sănătății generale, îmbunătățirea imunității, prevenirea contracțiilor musculare, recuperarea accelerată a corpului și multe altele. De exemplu, o combinație de zinc și magneziu în doze adecvate poate duce la creșterea nivelului de testosteron în organism.

BCAA

Aminoacizii ramificați sunt o formă liberă de aminoacizi, cum ar fi leucina, izoleucina și valina. Consumul de BCAA va ajuta la „recuperarea” imediată a țesutului muscular după un antrenament greu (mai ales atunci când resursele de glicogen sunt scăzute). Aminoacizii sunt componente ale proteinelor, ceea ce le face folosite pentru a crea noi” blocuri ” de proteine.

GLUCOZAMINA, CONDROITINA

Destinate sportivilor și persoanelor predispuse la efort fizic sporit pentru a restabili și a menține o stare bună a țesutului osos, cartilaginos și a țesutului conjunctiv. Asigură restaurarea țesutului cartilaginos, hidratarea acestuia, precum și menținerea elementelor țesutului conjunctiv în forma corespunzătoare. Principalele avantaje ale acestor substanțe sunt:

Regenerarea articulațiilor și ligamentelor,
Amplificator de reabilitare după leziuni motorii,
Nivelarea rigidității în articulații,
Consolidarea elementelor de mișcare ale camerei
CV-ul.

Aplicarea suplimentelor este un element destul de important al oricărui atlet. Dar este atât de necesar? Desigur – nu-cu toate acestea, cu siguranță va contribui la realizarea mult mai rapidă a obiectivului dorit.

Rhino Gold Gel – acțiune, recenzii, efecte, preț, compoziție. Cum să comandați de pe site-ul producătorului? 

Rhino Gold Gel – acțiune, recenzii, efecte, preț, compoziție. Cum să comandați de pe site-ul producătorului? 

Ce este Rhino Gold Gel? Senzații mai lungi și mai puternice în timpul actului sexual.  Dimensiunea mică a penisului poate strica viața căsătorită fericită a Rhino Gold Gel in farmacii oricărui om, deoarece unele femei se plâng că soții lor nu sunt capabili să le dea un orgasm. Soții lor sunt, de asemenea, supărați de ...

READ MORE +

Virex – acțiune, recenzii, efecte, preț, compoziție. Cum să comandați de pe site-ul producătorului?

Virex – acțiune, recenzii, efecte, preț, compoziție. Cum să comandați de pe site-ul producătorului?

Ce este Virex? Senzații mai lungi și mai puternice în timpul actului sexual.  Există o Virex diferență Virex in farmacii enormă între dorința sexuală și excitarea fizică: dorința (sau dorința sexuală) descrie interesul dumneavoastră pentru sex atunci când excitarea se referă, de asemenea, la reacția fizică a corpului ...

READ MORE +

Big Lover – acțiune, recenzii, efecte, preț, compoziție

Big Lover – acțiune, recenzii, efecte, preț, compoziție

Efectele utilizării Big Lover suplimentului. Un studiu efectuat anterior pe 3.000 de bărbați occidentali adulți a măsurat dimensiunea penisurilor erecte. 95% au dimensiuni de la 9 la 22 centimetri. Patru procente aveau un penis care era mai mic de 8 centimetri. Marea majoritate este de 12-18 centimetri. Lungimea medie ...

READ MORE +

BioBooster – acțiune, recenzii, efecte, preț, compoziție

BioBooster – acțiune, recenzii, efecte, preț, compoziție

Efectele utilizării BioBooster suplimentului. Nu există nici o îndoială că fiecare om dorește să mărească penisul. Nu este surprinzător, mulți oameni acolo încearcă să folosească orice moduri de a adăuga un centimetru sau mai mult pentru a face penisuri lor. Din fericire, cu toate acestea, că marirea BioBooster forum ...

READ MORE +

Alpha Lingmind – învățare rapidă a limbilor străine

Alpha Lingmind – învățare rapidă a limbilor străine

Cum funcționează Alpha Lingmind? Dacă doriți să învățați limba engleză într-un mod mai rapid, cât mai simplu, dar distractiv posibil, ideal ar fi să folosiți aceeași tehnică a acestor poligloturi extreme. Există oameni din lume care vorbesc fluent opt, nouă, zece sau chiar mai multe limbi. Toate acestea sunt ...

READ MORE +