Category: Femeie

piața becny oferă suplimente foarte diverse și, uneori, ne putem pierde căutând într-o gamă atât de largă cele care servesc cel mai bine sănătății noastre. Deși aceste remedii se bazează, de obicei, pe ingrediente naturale, aportul lor regulat poate provoca reacții adverse nedorite.

Cu toate acestea, dacă știți ce deficiențe apar în corpul dumneavoastră și, în consecință, un supliment special pentru nevoile corpului dumneavoastră, acestea vor avea un efect foarte benefic asupra sănătății dumneavoastră. Aflați cum să vă suplimentați dieta cu suplimente pe care le puteți lua în siguranță zilnic.

Când ar trebui să ia suplimente?
O mulțime de tulburări ușoare pot fi ușor vindecate folosind suplimente naturale, în loc de medicamente. De exemplu, persoanele care suferă de aritmie blândă ar trebui să utilizeze magneziu și potasiu zilnic.

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că nu este recomandat să se aplice suplimente de vitamine pe termen lung, chiar dacă acestea se bazează pe ingrediente naturale. Aflați când ce suplimente merită să ajungeți în fiecare zi.

Cele mai bune suplimente de sănătate
Mai jos veți găsi o listă de suplimente pe care le puteți aplica fără a afecta sănătatea. Acestea vă vor ajuta să atenuați simptomele anumitor boli și să creșteți nivelul de energie.

Suplimente în palma mâinii tale
1. Magneziu
Magneziul este un mineral necesar pentru buna funcționare a multor organe. Deși, teoretic, magneziul poate fi găsit în multe alimente, conținutul său în dietă scade treptat din cauza calității pământului pe care sunt cultivate legumele.

Prin urmare, se recomandă utilizarea unei doze mici de magneziu în fiecare zi pentru a asigura un nivel suficient în organism.

Magneziul are un efect benefic asupra sănătății noastre la mai multe niveluri:

Întărește oasele și mușchii
Reglează activitatea intestinului
Stimulează sistemul nervos
Relaxează vasele de sânge
Ajută la menținerea nivelului necesar de zahăr din sânge
2. Vitamina C
Despre cât de important joacă vitamina C în corpul nostru, nu trebuie să convingem pe nimeni. Puteți să-l oferiți corpului într-o formă naturală sau consumând suplimentele sale. Doza zilnică minimă de vitamina C pe care corpul dumneavoastră o are nevoie este de 300 mg.

Vitamina C întărește sistemul imunitar, iar deficiența acestuia poate afecta negativ multe aspecte ale sănătății. În afară de slăbiciunea generală, nivelurile prea scăzute ale vitaminei C pot duce, în special, la depresie și boli oculare.

Vezi și: peeling anti-îmbătrânire cu vitamina C și struguri

3. Spirulina
Spirulina este un produs natural cu un conținut foarte ridicat de nutrienți. Oferă organismului o mulțime de proteine, acizi grași esențiali, vitamine, minerale, enzime și fibre.

Spirulina
Aici sunt doar câteva dintre beneficiile de Spirulina:

Crește nivelul de energie
Ajută la scăderea kilogramelor suplimentare
Previne căderea părului
Tratează insomnia
Reduce colesterolul
Ajută la menținerea vederii bune
4. Apă de mare
Din ce în ce mai multe magazine, în special cele de alimente sănătoase, au în gama lor de apă de mare. Acest produs conține multe minerale și oligoelemente care ajută la menținerea echilibrului nutrienților.

Apa de mare poate fi consumată fără impurități sau combinată cu apă obișnuită. Uneori, este, de asemenea, utilizat în feluri de mâncare în loc de sare. Merită să ne amintim că apa de mare nu crește tensiunea arterială, ci ajută rinichii și reglează activitatea intestinului.

A se vedea, de asemenea: apa de mare – ce beneficii se topește în sine?

5. Drojdie de bere
Drojdie de bere este un supliment alimentar popular folosit de oameni care doresc să ofere organismului o doză semnificativă de vitamine și minerale. Aplicarea drojdiei de bere promovează sistemul nervos, împiedică depresia și tulburările cardiace să fie neliniștite și are un efect foarte benefic asupra stării pielii, părului și unghiilor.

Un supliment alimentar poate fi luat într-o varietate de forme, în funcție de faptul dacă vă place gustul drojdiei sau nu.

Unii le adaugă, cum ar fi kefirul, sucul sau laptele, dar magazinele pot obține, de asemenea, drojdie de bere sub formă de capsule sau tablete.

6. Turmeric
Turmericul are un efect pozitiv asupra corpului nostru la mai multe niveluri și ajută la prevenirea numeroaselor boli. Puteți să o includeți în dieta dvs. și să o aplicați mai des în bucătărie, dar există deja suplimente create pe bază de turmeric.

Datorită proprietăților sale de turmeric m.in. ameliorează durerile musculare și articulare cauzate de inflamație și susține funcția hepatică. Pentru aceasta este o sursă bogată de antioxidanți.

Dermisena – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

Dermisena – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

Ce-i asta Dermisena? Acțiune și efecte secundare. Dermisena comentarii ser aspectul cutelor frunții nu este rezultatul îmbătrânirii prelungite a pielii. Mulți factori pot contribui la acești factori. Acesta poate fi motivul pentru frunte sau orice altă expresie facială, stres sau alt factor important. Dacă vă luptați ...

READ MORE +

Maxi Bust – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

Maxi Bust – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

Ce-i asta Maxi Bust? Acțiune și efecte secundare. Dragul meu Maxi Bust comentarii prieten, dacă citiți acest text pentru că cu siguranță vă veți simți nemulțumiți de sânii dvs. sau una dintre majoritatea femeilor ar dori să găsească o soluție la acest lucru folosind metode alternative de chirurgie costisitoare și ...

READ MORE +

IntenSkin – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

IntenSkin – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

Ce-i asta IntenSkin? Acțiune și efecte secundare. Crema intensă a pielii simte că anii i-au pus mai multă presiune pe față decât își dorește. Ridurile vă pot ajuta chiar și cu proceduri estetice ușoare fără intervenții chirurgicale. Tendințele moderne anti-îmbătrânire în medicina estetică nu se limitează la botoxul ...

READ MORE +

Oilidermis – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

Oilidermis – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

Ce-i asta Oilidermis? Acțiune și efecte secundare. Există o mulțime de informații false atunci când vine vorba de excesele picioarelor, în unele cazuri predispuse atât la încercări, cât și la "rezolvarea" lor, totuși, să se uite la fapte la fel ca și tratamentul potrivit. Problema este că aveți opțiunea de a face un ...

READ MORE +

Moleculica – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

Moleculica – preț, compoziție, efect, recenzii, unde să cumpărați? În farmacie sau pe site-ul producătorului?

Ce-i asta Moleculica? Acțiune și efecte secundare. Știați că castraveții nu numai că îmbunătățesc aspectul ochilor goi, ci sunt, de asemenea, un instrument excelent pentru reducerea ridurilor, a picioarelor de gâscă și a cercurilor întunecate? La o anumită Moleculica vârstă, atât băieții, cât și doamnele vor începe ...

READ MORE +

Matcha Slim – efecte, recenzii, compoziție, preț, Romania

Matcha Slim – efecte, recenzii, compoziție, preț, Romania

Slăbire fără efectul yo-yo numai cu Matcha Slim. Tune-te pentru a pierde in greutate. Cum să se adapteze la pierderea în greutate: strategie și tactici. Ce înseamnă pierderea în greutate? Sau cine. Ce te conduce? Probleme de sănătate sau nemulțumire Matcha Slim romania față de aspectul lor? Să te îmbraci sau să ...

READ MORE +